– Nyhetsarkiv –

Back to Work!

Nå begynner hverdagen igjen. Straks er det høst, både mørket og kulda kommer snikende. Vi har oppdatert åpningstidene våre, og er klare for en lun sesong med spill og grill på Kullt!

Les mer

Work out på Kullt - hver torsdag og fredag

Man skal ikke blande forretning og fornøyelse er det noen som sier. Men det gjelder ikke på Kullt. Hver torsdag og fredag er Work Out-dager på Kullt. Vi oppfordrer på det sterkeste til å samle bedriften til mat og moro hos oss.

Les mer

Kullgrillen

Kullt har Norges største innendørs kullgrill. Her er litt mer om vidunderet: Den er fire meter lang, en meter dyp og to meter høy - rett og slett en drømmemodell: Infierno 154 (154 tommer = ca 4 meter) kommer fra den amerikanske grillprodusenten Grillworks.

Les mer

For en fyr

Kull er ikke bare noen tilfeldige svarte klumper vi slenger på grillen. Kullsort har mye å si for sluttresultatet når man griller. Hvordan kullet gløder, hvilken temperatur den klarer å holde på og røykaromaen den avgir er alle biter i det store puslespillet når man skal lage grillmat av ypperste slag.

Les mer

Grillmesteren

Møt sjefen for en av Norges råeste og varmeste arbeidsplasser! Victor Fors er Kullts kjøkkensjef. Sammen med sitt team har han en spennende og gloheit arbeidsplass bak den fire meter lange kullgrillen.

Les mer