– Nyhetsarkiv –

Back to Work!

Nå begynner hverdagen igjen. Vi har oppdatert åpningstidene våre - er du klar for en lun sesong med spill og grill på Kullt!
Fredager og lørdager har vi DJ og åpent til 03:00.

Les mer

Work out på Kullt

Man skal ikke blande forretning og fornøyelse er det noen som sier. Men det gjelder ikke på Kullt. Hver dag er en fest på Kullt. Vi oppfordrer på det sterkeste til å samle bedriften til mat og moro hos oss.

Les mer

Kullgrillen

Kullt har Norges største innendørs kullgrill. Her er litt mer om vidunderet: Den er fire meter lang, en meter dyp og to meter høy - rett og slett en drømmemodell: Infierno 154 (154 tommer = ca 4 meter) kommer fra den amerikanske grillprodusenten Grillworks.

Les mer

Lørdagsbrunsj på Kullt

Fra Norges største innendørs kullgrill serverer vi en fantastisk lørdagsbrunch med egen barnemeny for de minste! Her kan vi friste med flipperspill og halv pris på shuffleboard frem til kl 17:00!

Les mer

For en fyr

Kull er ikke bare noen tilfeldige svarte klumper vi slenger på grillen. Kullsort har mye å si for sluttresultatet når man griller. Hvordan kullet gløder, hvilken temperatur den klarer å holde på og røykaromaen den avgir er alle biter i det store puslespillet når man skal lage grillmat av ypperste slag.

Les mer