Logo

Nyhetsarkiv

Høst- og vintermenyen er her!

Når kulden kommer krypende kan du nyte varmen inne på Kullt - et herlig samlingssted for deg og dine venner og kolleger! Vi har oppdatert menyen vår med nye, digge smaker.

Les mer

Back to Work!

Nå begynner hverdagen igjen. Vi har oppdatert åpningstidene våre - er du klar for en lun sesong med spill og grill på Kullt!
Fredager og lørdager har vi DJ og åpent til 03:00.

Les mer

Work out på Kullt

Man skal ikke blande forretning og fornøyelse er det noen som sier. Men det gjelder ikke på Kullt. Hver dag er en fest på Kullt. Vi oppfordrer på det sterkeste til å samle bedriften til mat og moro hos oss.

Les mer

Kullgrillen

Kullt har Norges største innendørs kullgrill. Her er litt mer om vidunderet: Den er fire meter lang, en meter dyp og to meter høy - rett og slett en drømmemodell: Infierno 154 (154 tommer = ca 4 meter) kommer fra den amerikanske grillprodusenten Grillworks.

Les mer

Ny digg sommermeny

Nyt sommersola på Kullt, med vår nye sommermeny. På menyen finner du en rekke smaksrike retter som for eksempel andesalat, entrecôte, quinoa eller Kullts klassiske burger. I tillegg har vi oppdatert forrettene våre, for deg som er glad i ekstra mye mat.

Les mer