• 0

Høst- og vintermenyen er her!

Når kulden kommer krypende kan du nyte varmen inne på Kullt - et herlig samlingssted for deg og dine venner og kolleger! Vi har oppdatert menyen vår med nye, digge smaker.

På menyen finner du en rekke fristelser. Er du ekstra sulten har vi et stort utvalg av forretter, som passer perfekt for å deles. Hva med å starte måltidet med gratinerte østers, tartar fra hengemørnet kjøtt eller sprøstekt baconsvor? 

Nytt på middagsmenyen er blant annet helgrillet vårkylling med sopprisotto og kafferubbet spareribs. Vi har beholdt klassikerne som Kullt's burger, og vår saftige entrecôte. 

Hva med å avslutte festmåltidet med noe søtt? Her kan vi by på både grillet ananas, hvit sjokoladeganache og klassisk crème brûlèe.

Og som alltid, med god mat hører det god drikke med. Vi har et stort utvalg av øl, variert vinutvalg og klassiske cocktails. Du finner også rikelig med alkoholfri drikke på menyen.

Prøv et av våre konsepter:

BBQ Blowout
Et skikkelig festmåltid til minimum to personer. Består av en rekke kjøttyper og rikelig med tilbehør.

Roxanne’s Favourite dry-aged meats
Hvem er Roxanne?
- Rolls Royce av kullgriller
Infierno 154 er en grilldrøm som er oppfunnet av innovative amerikanske Grillworks. Infierno 154 har en smoker i midten, og to grillsoner på hver side, og en hel del andre toppmoderne funksjoner.

Aging cabinet
Vi har til enhver tid et utvalg av stykningsdeler (okse, lam, svin m.m.) i modningsskapet. Spør oss gjerne! Utvalget vil variere noe.

Play with fire
Våre fantastiske kokker setter sammen en meny basert på tilgang til sesongens beste råvarer innen kjøtt, fisk, skalldyr, grønnsaker og desserter.

Suckling pig
Festmat på sitt beste!
Helgrillet pattegris glasert med rødvin og honning.

Se hele menyen, og book bord her!