• 0

Kullgrillen

Kullt har Norges største innendørs kullgrill. Her er litt mer om vidunderet: Den er fire meter lang, en meter dyp og to meter høy - rett og slett en drømmemodell: Infierno 154 (154 tommer = ca 4 meter) kommer fra den amerikanske grillprodusenten Grillworks.

Grillworks lager fantastiske griller inspirert av argentinske parrillas, og de utvikler gjerne nye modeller i samarbeid med kokker i verdenstoppen, som Dan Barber og Tom Colicchio. Det står tilsvarende griller som vår Infierno 154 på Barbers velrennomerte restaurant Blue Hill At Stone Barns i New York og hos Colicchios sagnomsuste Beachcraft i Miami.  «Dette er digert instrument som man må lære seg å spille på. Samtidig er det enormt mange muligheter og justeringer man kan gjøre med dem for å lage perfekt grillet mat», forklarer Kullts kjøkkensjef Victor Fors.

Grillen har en egen røykstasjon i midten og to soner på hver side, i tillegg til flere nivåer med ventesoner og muligheter for å henge kjøttstykker, grønnsaker og hva det måtte være over grillen. Litt av en lekeplass for våre kokker!