• 0

Ny digg sommermeny

Nyt sommersola på Kullt, med vår nye sommermeny. På menyen finner du en rekke smaksrike retter som for eksempel andesalat, entrecôte, quinoa eller Kullts klassiske burger. I tillegg har vi oppdatert forrettene våre, for deg som er glad i ekstra mye mat.

Har du en dessertmage? Prøv våre hjemmelagde makroner, smuldrepai eller klassisk créme brûlée servert med fersk frukt og bær.

Og som alltid, med god mat hører det god drikke med. Vi har et stort utvalg av øl, variert vinutvalg og klassiske cocktails. Du finner også rikelig med alkoholfri drikke på menyen.

Prøv et av våre konsepter:

BBQ Blowout
Et skikkelig festmåltid til minimum to personer. Består av en rekke kjøttyper og rikelig med tilbehør.

Roxanne’s Favourite dry-aged meats
Hvem er Roxanne?
- Rolls Royce av kullgriller
Infierno 154 er en grilldrøm som er oppfunnet av innovative amerikanske Grillworks. Infierno 154 har en smoker i midten, og to grillsoner på hver side, og en hel del andre toppmoderne funksjoner.

Aging cabinet
Vi har til enhver tid et utvalg av stykningsdeler (okse, lam, svin m.m.) i modningsskapet. Spør oss gjerne! Utvalget vil variere noe

Play with fire
Våre fantastiske kokker setter sammen en meny basert på tilgang til sesongens beste råvarer innen kjøtt, fisk, skalldyr, grønnsaker og desserter.

Suckling pig
Festmat på sitt beste!
Helgrillet pattegris glasert med rødvin og honning.

Se hele menyen, og book bord her!