• 0

Spill og moro

Kullt tar selvsagt kvalitetsmat fra grillen og godt drikke på alvor, men vi er også alvorlig opptatt av at du skal ha det gøy! Shuffleboard er en vinner når kolleger og vennegjenger samles. På Kullt har vi funnet plass til ikke mindre enn seks stykker.

I Europa har det vært shuffleboard-aktige spill på gulv og bord i cirka 500 år. Våre shuffleboard er markedets toppmodell, med spilleflate av kanadisk lønn og polymerfinish. Visste du at «sanden» som brukes for hindre friksjon mellom puck og bord egentlig er bittesmå silikonkuler?

Vi har også biljard, flipperspill og dart – alt sammen samlet i umiddelbar nærhet av baren, og omringet av behagelige sittemuligheter.

Kullt er rett og slett et herlig samlingssted for deg og dine venner og kolleger. Det finnes ikke noe bedre sted å legge lønningspilsen eller feire inngangen til helgen. Her er det rom for firmafester og selskaper for inntil 320 personer. Det kan også bookes med shuffleboards – så kan dere arrangere deres egen turnering!

Bookingen er først gyldig når du har mottatt bekreftelse av oss via epost eller SMS. Husk å legge inn antall spillere og ønsket tidspunkt (dato og tid) i kommentarfeltet under. Velkommen!


Les mer om hvordan vi behandler dine personopplysninger her. Ved å registrere deg på dette skjemaet samtykker du til at vi tar kontakt med deg via telefon eller e-post.