• 0

Om restauranten

Kullt ligger midt i hjertet av Oslo - rett ved Rådhusplassen, med utsikt mot Aker Brygge og Kontraskjæret.

Fra Norges største innendørs kullgrill – den USA-produserte og Argentina-inspirerte fire meter lange Grillworks Infierno 154 – serverer Kullt en variert meny med kjøtt, fisk og skalldyr. «Play With Fire»-menyene er laget for å deles av minst fire personer, et bugnende brett med deilig mat og sosialt samvær i skjønn forening. Hvis du bare ønsker en liten snack i baren, er det mye å velge mellom. 

Baren er det sentrale midtpunkt på Kullt, med klassiske cocktails og signaturdrinker, stort ølutvalg tilpasset vår meny, og selvsagt et rikt vinkart.
 

Kullt er et herlig samlingssted for deg og dine venner og kolleger. Her er det rom for firmafester og selskaper for inntil 180 personer til bespisning. Og 320 til mingel & dance. Det kan også bookes med shuffleboards og arrangeres egen turnering. En fulltreffer for kvelden.

 
I sommersesongen er det fantastisk utsikt fra Kullts tak, utover mot Honnørbryggen og fjorden, med stor uteservering der du kan nyte sommerdagen.
 
Kullt tar spill og moro på største alvor. Vi har seks shuffleboards, biljardbord og tre flipperspill, og god musikk fra DJ både fredag og lørdag

Trikkestoppet til Rådhuset/Kontraskjæret ligger rett over veien.


Velkommen innom!

Akershusgruppen

Kullt er en del av Akershusgruppen, som driver flere restauranter rundt omkring i Oslo.
Vi anbefaler også et besøk hos disse stedene:

Amundsen Bryggeri & Spiseri
Nydalen Bryggeri & Spiseri
Burger Joint
Jarmann Gastropub
Cafe Skansen
Royal Gastropub
Beer Palace
Pappabuene (sommersesongen)
Underbar
Brasserie Hansken